Jeanette Milde_ko_i_skutt

 

 

 

 

Följ med till min BLOGG. Nedan: några artiklar från när jag hade bloggen här på hemsidan.
        

 

                                                                                 

 

Naturnatten

I dagar hade regnet öst ned och temperaturen ej liknat årstiden på något vis. För spänningens skull hällde vädergudarna det sista skyfallet bara någon timme före start för att sedan låta himlen spricka upp i ett roat leénde. Vi fick en vacker kväll för blomstervandring, tipspromenader, ekarnas hemligheter berättade av vår ordförande Ronny Fors, korvätning och hittande av boken ’’Hitteboken’,’ illustrerad av mig, som jag gömt på diverse ställen för att bli hittade av de med sökögonen på.

Just om ekarna gillar jag att höra. Hur många har funnits lika länge som de på vår jord? I många fall flera hundra år. Först växer de upp under kanske hundra. Sedan är de i runt 100-200 år för att slutligen, på sista versen, låta kronan falla och sakteligen dö värdigt under kanske ytterligare hundra år. En opera i slowmotion. ’’Ich derbe…………’’ De är stora, vackra och mäktiga in i det sista. Och bostad åt flera tusen individer under sin levnadstid. Att sätta sågbladen i en sådan historisk jätte, med så mycket att berätta, kräva minst okunskap och/eller dumhet. Gott sov jag efter den här kvällen.noah gmmer hittebokenhitteboken under stamhitteboken hittad

 

Till min hjälp att gömma böcker hade jag min son Noah. Han tog också bilden på mig. Tack du finaste! Här syns en skarpögd tjej som hittat.