jeanette-milde-jag-fyller-ar-1 jeanette-milde-jag-fyller-ar-2 jeanette-milde-jag-fyller-ar-3 jeanette-milde-jag-fyller-ar-4 jeanette-milde-jag-fyller-ar-5 jeanette-milde-jag-fyller-ar-6 jeanette-milde-jag-fyller-ar-7 jeanette-milde-jag-fyller-ar-8 jeanette-milde-jag-fyller-ar-9 jeanette-milde-jag-fyller-ar-91 jeanette-milde-jag-fyller-ar-92 jeanette-milde-jag-fyller-ar-93 jeanette-milde-jag-fyller-ar-94

 

Jag fyller år! Min första tio födelsedagar, 2012, Ordalaget

Bild: Jeanette Milde

Text: Josefine Josefsson och Jeanette Milde

Att fylla år är det bästa som finns. I alla fall om man är mellan 1 och 10! 

I den här boken du kan skriva ner minnen, händelser, presenter, bästa tårtan, överraskningar, fadäser och annat som hör födelsedagar till, från ditt barns första födelsedag till den tionde. 

Här kan du också sätta in fotografier och samla hälsningar från gäster. 

Förutom generöst med plats för minnesanteck­ningar är boken fylld av charmiga och träffsäkra illust­rationer. Här finns också tips på lekar och presenter, kalasteman, tårtrecept och alternativ till fiskdammen. 

Bra att notera! Ett kalas behöver inte kosta skjortan eller bli perfekt. Ett kalas behöver inte vara stort eller vara fullt av gäster. Här får du idéer hur du kan göra ditt barns födelsedagar extra roliga och minnesvärda. En bok att spara och ge ditt barn när det blivit stort.

Josefine Josefsson och Jeanette Milde har tidigare tillsammans gett ut storsäljaren Mitt första år som mamma/pappa som tryckts tio gånger.

 

jeanette_milde_slaktbok_1 jeanette_milde_slaktbok_2 jeanette_milde_slaktbok_3 jeanette_milde_slaktbok_4 jeanette_milde_slaktbok_6 jeanette_milde_slaktbok_7 jeanette_milde_slaktbok_8 jeanette_milde_slaktbok_9

 

Min tjocka släkt, med bonusar, 2012, Ordalaget

Bild: Jeanette Milde

Text: Josefine Josefsson och Jeanette Milde

Släktträdet har blivit en skog.Vem är vad i din släkt? Var bor vem? Och vem gör vad?

Släktskogen kan vara full av brokiga och krokiga bio­logiska mammor, bonuspappor, låtsasmormor, farfars far och en och annan syster. Hur ser din skog ut? Den här boken hjälper dig att reda ut grenarna.

Det här är en modern bok att samla släkten i. I fokus står du! Utifrån dig fyller du på bokens blad med minnen, information, traditioner, födelsedagar, hälsningar, recept och familjehemligheter. Det finns även en karta där du kan pricka ut var i världen du har din familj.

Det har alltid varit populärt att släktforska, och nu kanske mer än någonsin. Den här boken är bredare och mer anpassad till dagens familjesituationer än andra släktböcker. 

Josefine Josefsson och Jeanette Milde har tidigare tillsammans gett ut storsäljaren Mitt första år som mamma/pappa som tryckts tio gånger.

1 studentboken 2 student skor 3 student lastbil 4 student slktsng 5 student provrum 6 student framtidsplaner

För jag har tagit studenten, 2010

Bild: Jeanette Milde

Text: Jeanette Milde och Josefine Josefsson

En fyll-i-bok att spara sina minnen från gymnasietiden och studenten. Hur var det med kompisarna, flirterna, festerna, pinsamheterna och plugget? Och hur önskar du idag att ditt liv är om 20 år? Boken hjälper dig att hålla kvar en rolig tid i minnet och kommer bara öka i värde för varje år. Se bilder från bland annat produktionen, skyltning och mer från Studentbokens egna blogg. Köp den direkt här i shopen.

Det här måste jag skriva upp, 2006, Ordalaget

Bild: Jeanette Milde, Text: Josefine Josefsson

En fyll-i-bok för allt det där man tror att man ska komma ihåg om barnet om vad den gör och säger, men sedan glömmer. En bok som blir roligare och mer minnesvärd för var år som går. Perfekt present till den som har fått barn.

Mitt första år som mamma/pappa, 2005, Ordalaget

Bild: Jeanette Milde, Text: Josefine Josefsson

4:E TRYCKNINGEN

Mitt första år som mamma/pappa är en bok för blivande och nyblivna föräldrar. Det finns många böcker om barnets första år, men detta är den enda fyll-i-boken för mamman och pappan. Du läser den från bägge hållen, alltså två böcker i en! Illustrerad med teckningar och plats för att sätta in foton.
Att bli förälder för första gången är en stor händelse och det mesta kretsar kring barnet. Den här boken utgår istället från mammans och pappans egna tankar och erfarenheter. Boken följer sedan graviditeten, förlossningen och tiden efteråt. Mamman och pappan får skriva ner hur mycket de gick upp i vikt, hur det kändes att se barnet på ultraljud, vilka som var med på BB, på vilket sätt de blev uppvaktade, när de första gången fick sova en hel natt, när barnet kröp för första gången, vad som blev annorlunda än de tänkt sig och mycket mera. Ett roligt sätt att bearbeta och komma ihåg graviditeten och den första tiden som förälder. En bok att spara som minne för framtiden.
Mamman och pappan fyller i sina upplevelser från två olika håll i boken. Alltså två böcker i en! Skriven med glimten i ögat. Illustrerad med teckningar av Jeanette Milde.

KURIOSA kring boken.